Witam.
Prosze o info czy posiadasz i w jakich cenach:
- SCHOWEK PÓŁKA TYLNY FOTEL SKODA OCTAVIA II COMBI (DMB620001)
- ZAŚLEPKI AMORTYZATORÓW
- SCHOWEK NA OKULARY OCTAVIA II (1Z0868565FY20)
- USZCZELKA PODSZYBIA
Witam,
SCHOWEK PÓŁKA TYLNY FOTEL SKODA OCTAVIA II COMBI (DMB620001) = 96zł
- ZAŚLEPKI AMORTYZATORÓW - przod czy tył ?
- SCHOWEK NA OKULARY OCTAVIA II (1Z0868565FY20) - 87zł
- USZCZELKA PODSZYBIA - ktory rocznik tej octavii ?
[ Dodano: Wto 02 Kwi, 13 19:48 ]
Zamieszczone przez morfeusz747
Witam,
Szukam uszczelki grodzi (jakoś tak to się nazywa) do O1 1999r. 1.6 GLXi 101KM. Może postaram się sprecyzować o co mi chodzi...mianowicie jest to długa uszczelka na szerokość komory silnika, umieszczona na końcu komory na plastiku, przybiera kształt litery S.
Jaka cena + przesyłka? Czy to nówka, zamiennik?
Pozdrawiam
36zł + wysylka. Uszczelka nowa, oryginalna.
pozdr. Paweł
Zamieszczone przez takijedenkuba
Kratka środkowa zderzaka RS pasuje do zderzaka po FL? Jeśli tak to jaka cena?
Kuba
Witam.
Prosze o info czy posiadasz i w jakich cenach:
- SCHOWEK PÓŁKA TYLNY FOTEL SKODA OCTAVIA II COMBI (DMB620001)
- ZAŚLEPKI AMORTYZATORÓW
- SCHOWEK NA OKULARY OCTAVIA II (1Z0868565FY20)
- USZCZELKA PODSZYBIA
Witam,
SCHOWEK PÓŁKA TYLNY FOTEL SKODA OCTAVIA II COMBI (DMB620001) = 96zł
- ZAŚLEPKI AMORTYZATORÓW - przod czy tył ?
- SCHOWEK NA OKULARY OCTAVIA II (1Z0868565FY20) - 87zł
- USZCZELKA PODSZYBIA - ktory rocznik tej octavii ? - 2013
Zamieszczone przez morfeusz747
Witam,
Szukam uszczelki grodzi (jakoś tak to się nazywa) do O1 1999r. 1.6 GLXi 101KM. Może postaram się sprecyzować o co mi chodzi...mianowicie jest to długa uszczelka na szerokość komory silnika, umieszczona na końcu komory na plastiku, przybiera kształt litery S.
Jaka cena + przesyłka? Czy to nówka, zamiennik?
Pozdrawiam
36zł + wysylka. Uszczelka nowa, oryginalna.
pozdr. Paweł
Zamieszczone przez takijedenkuba
Kuba
takijedenkuba napisał/a:
Kuba
z jakich rocznikow te zderzaki mam porownac ?
Moja jest 01 2009 tour. Czy będzie pasować kratka środkowa dolna RS?
z tego co widze w katalogu to numery maja inne - to zrozumiałe. Ze szkicu wyglada na to ze powinno pasowac ale głowy za to nie dam :/ Musialby sie ktos wypowiedziec, kto taki divajs montował
takijedenkuba napisał/a:
Kuba
z jakich rocznikow te zderzaki mam porownac ?
Moja jest 01 2009 tour. Czy będzie pasować kratka środkowa dolna RS?
z tego co widze w katalogu to numery maja inne - to zrozumiałe. Ze szkicu wyglada na to ze powinno pasowac ale głowy za to nie dam :/ Musialby sie ktos wypowiedziec, kto taki divajs montował
Wiesz mi to rozincy nie zrobi, moge sprzedac oryginal - nie ja za niego place (ani tez nie ja ceny ustalam bo dla mnie to zbrodnia tyle wołac....), zawsze kieruje sie interesem Klienta, po co na sile wciskac cos za pare stowek, gdy cos za 1/4 tej kwoty dziala. No chyba ze faktycznie jest to szajs to wtedy szkoda placic 3 razy to samo jak mozna raz a dobrze. Decyzje podejmuje Klient.
Zdaję sobie z tego sprawę, bo nie Ty jesteś producentem i nie wciskasz na siłę, tylko proponujesz Ale no mówię niestety jak jest. Firmę dopiszę później.
Witam,
poszukuję kompletnej lampki (ze sprężyną, itp...) oświetlenia schowka w desce po stronie pasażera do O1 combi przed FL (1999 r.)
Jeżeli jest dostępna, to za jaką kwotę?
Pozdrawiam- Arek.
Witam
Wyszarpałem ten halogen ma numer 1ZO.941.700.C jest to jeden z kilku numerów jakie są na halogenieinne to:
1ZO.941.702.C
VP9SHX-15 K201-A
SB9SHX-15 K201-A
A mi chodzi o halogen prawy od strony pasażera i po co tyle numerków?
Pozdrawiam!
Padł mi zamek klapy - no i nic innego nie pozostaje , jak kupno nowego . - Poproszę o fajne oferty . Oto mój VIN TMBBS61Z1AC021913 ROCZNIK 2010 ( oryginalny)
Witam. W maju będę wymieniał rozrząd,prawdopodobnie u was zamówię i przy okazji chcę wymienić dolne osłony silnika.Czy dostanę u was a jak tak to w jakiej cenie.Jak można to proszę podać oryginał i zamiennik.Octavia I 1.9tdi 110KM ASV 2004r. Z góry dziękuję/
Witam oryginalny kompletny rozrzad - 585zl
pompa wody do tego - 248zl +kaucja 300zl za zwrot straej oryginalnej pompy (kaucje wpisuje na fakture, oddaje ja gdy oddasz mi stara pompe)
pompa wody zamiennik (najlepszy) - HEPU - 187zl
wysylka kurierem na moj koszt.
pozdrawiam, Pawel
czyli jednym słowem 585 + 248 = 833 zika za pompe ORI i rozrząd ORI? nie czaje z tym
Pompa nie wychodzi chyba 548 zł?
zwrotem wyjasnij proszę
My "Silver" http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
Komentarz